finance, bank, banking

Nebankovní půjčky Zonky jsou rychlé, flexibilní a dostupné pro všechny

V dnešní době je čím dál tím obtížnější získat bankovní půjčku bez dokonalého kreditního skóre a stálého zaměstnání. Proto se mnozí lidé obrací na nebankovní společnosti, které nabízejí rychlé a flexibilní řešení pro finanční potřeby.

Jednou z takových společností je Zonky, která nabízí široký rozsah nebankovních půjček od 5 000 do 1 200 000 Kč se splatností od 12 do 120 měsíců.

Půjčky Zonky – od lidí pro lidi

Zonky se zaměřuje na poskytování bezúčelových půjček, což znamená, že si můžete peníze půjčit na cokoli chcete – např. na koupi nového automobilu, rekonstrukci bytu nebo zaplacení nákladných lékařských úkonů. Délka vyřízení a schválení žádosti o půjčku trvá pouhé dvě minuty a peníze jsou vám převedeny na váš bankovní účet během maximálně jednoho dne (nejčastěji do 5 minut).

Celý proces probíhá online, což značně zjednodušuje a urychluje žádost o půjčku.

Každá půjčka má podmínky

Zonky nevyžaduje potvrzení o příjmu ani stálé zaměstnání, což z ní činí ideální řešení pro OSVČ a lidi s nižším příjmem. Důležitou podmínkou je však kontrola registrů dlužníků, aby bylo zajištěno, že klient není v prodlení s jinými půjčkami nebo splátkami. Kromě toho musí žadatel splňovat následující podmínky:

  • musí být občanem České republiky,
  • musí být starší 18 let,
  • nutná registrace na webových stránkách Zonky.

Úroková sazba půjček se pohybuje mezi 4,99 % a 19,99 % v závislosti na bonitě klienta a délce splatnosti. Předčasné splacení je možné zdarma, což může být velmi užitečné pro ty, kteří si chtějí udržet co nejnižší úrokovou sazbu a celkové náklady na půjčku.

investice, nebankovní půjčka, půjčky Zonky
Nebankovní půjčky Zonky jsou rychlé, flexibilní a dostupné pro všechny

Půjčka Zonky vyžaduje poplatek za zprostředkování půjčky

Jediný poplatek spojený s půjčkou od Zonky je poplatek za poskytnutí půjčky, který je účtován jednorázově při uzavření smlouvy. Tento poplatek závisí na výši půjčky a délce splatnosti.

Zonky tedy nabízí rychlé, flexibilní a dostupné řešení pro finanční potřeby širokého spektra klientů. Díky možnosti žádat o půjčku online, bez nutnosti dokládat příjem nebo zaměstnání, se stává atraktivní alternativou k tradičním bankovním úvěrům.